Igår spelade jag in ett nytt avsnitt av Kreativt Businesstänkpodden (finns på alla plattformar eller direkt här) där jag nämner 8 vanliga misstag som företagare gör. Bland de misstagen finns: “att inte ta action”. Många entreprenörer fastnar i planeringsstadiet och så händer det liksom inget. Men faktum är… att samma sak gäller för de flesta av oss – och i vissa fall behöver vi en push för att ta action. Det är därför tidsbegränsade erbjudanden finns. Kampanjer av typen:

“Köp innan prishöjningen”
“Lanseringserbjudande”
“Limited edition”

Dessa erbjudanden ska få dig att gå från “kanske” till “just det! det var det jag skulle göra” eller från “kanske” till “ok då, varför inte”. Men det finns en ännu viktigare gräns som vi vill ta dig över då och då och denna är: “inte vågar väl jag…” till “HELL YEAH, let’s do this!”. Här handlar pushen om att få dig att committa dig till din egen utveckling – och om du gör det inom en tidsram så behöver du inte göra det på egen hand. (håll med om att det är läskigt att inte ha någon att håll i handen eller fråga….)

Det är just därför som jag har valt att sätta en sista anmälningsdag til NEXT LEVEL 2020 till den 30 september. Efter det kommer du inte kunna köpa kursen förrän i mars 2021. Men som belöning för att du faktiskt tog action så kommer du få mer tillgång till mig under oktober och halva november.

Så är det nu så att du har en verksamhet som du vill ta till nästa nivå, så är det kanske logiskt att göra det nu snarare än i mars nästa år (förutsatt att du är intresserad av att ha mig vid sidan om). Klicka in på https://www.creativityhouse.academy/nextlevel-svenska för att läsa mer och anmäla dig.

OBS! Detta är inte en hittepåaktivitet, vi kommer stänga anmälan sista dagen och öppna igen den 9 mars. Jag finns på magdalena@magdalenabibik.com om har frågor och funderingar. Jag hoppas att vi ses i Next Level (och btw… ett års medlemskap i Future Legend ingår som en nice liten bonus!)

(Foto: Karolina Grabowska för Pexels)