Är du en passionerad företagare som dag och natt (you know what I mean) tänker på hur du ska utveckla din verksamhet? Som andas, äter och sover business liksom? Då är vi lika, kompis! Är det sedan så att du kanske brottas med något som gör att det inte går så fort framåt som du hade tänkt? Att framgången inte kommer i den takt du har planerat (och kanske budgetterat för?) Det har jag också gjort, tills jag fattade vad jag behövde ändra för att få mitt företag från struggling till framgångsrikt.

Enligt min mening är det någon av 4 saker som vi företagare ofta missar (för mig var det 2): att börja med att lära sig principerna, att verkligen lyssna på kunderna, att jobba smartare än konkurrenterna och att tro på sig sig själv. Jag har satt ihop en kul quiz – se om du kan relatera till någon av dessa:

[interact id="5eb95d820500ed0014366e73" type="quiz"] 

Jag blev… föga förvånande… “Kan Själv”. Det ska bli spännande att se vad du får. Hör av dig om jag satte huvudet på spiken!