Du kanske har noterat att jag har flyttat till Skåne. När jag fick ett tillfälle att ta mig själv och mitt företag “hem igen”, så tog jag det. Jag har älskat att bo i Stockholm, jag var OK i Farsta och jag var fortfarande i någon smekmånadfas i Skebobruk när allt det här kom, men det är här nere jag hör hemma. Det roliga är att jag inte känner mer än en handfull personer i mil lilla by (jag är egentligen från en annan del av Skåne), men ändå – att se omgivningarna, höra dialekten – allt det där gör att det känns helt rätt att vara tillbaka (jag TYCKER att Skånska är den finaste dialekten!)

När vi flyttade från Polen back in the days (jag var 12-13), så landade vi i Vejbystrand, utanför Ängelholm. Sedan flyttade jag till Lund för att plugga och blev helt kär i staden. Snabbspola 15 år och du hittar mig utanför Trelleborg. Varför just här? Jag menar… spana in lägenheten!

Dessutom ville jag vara nära flygplatsen.

Jag har en del att göra här i Skåne, men det finns fortfarande lite tid för coaching och porträttfotografering (förresten, det naturliga ljuset i den här lägenheten är fantastisk!), så om du är här nere och vill jobba med mig live – maila magdalena@creativity.house