fbpx

Magdalena Bibik

Välkommen! Jag lär dig hur du skapar det liv du vill ha med hjälp av kreativt businesstänk.

Det här är vad du får

Inspiration, boost, insikter och tips (och lite tough love) inom affärskreativitet.
Kreativt businesstänk och idégenerering.
Starta, väx och skala upp din business.
Från hjälp med en idé till fullt mentorskap
Checklistor, pdf:s, e-böcker mm
Basspråket är engelska, men mycket innehåll är på svenska
Kreativt Businesstänk med Magdalena Bibik
Kreativt businesstänk raka vägen till din inbox
Professionellt - men också lite ur mitt liv
På engelska, men värt att kolla in.

Senaste avsnittet av podden

SENASTE NYTT! Future Legend Medlemsklubb

Lär dig affärskreativitet på djupet med vår nya community: Future Legend. Gratis webinars varje vecka, exklusivt ``members only`` content och förhandserbjudande till alla kommande events och hangouts.

Starta
din business

utan stress, huvudvärk och nybörjarmisstag.

En kurs för som ger dig en steg för steg formula i hur du startar din business utan stress, utan att bli överväldigad och utan de vanliga nybörjarmissarna. Totalt 30 videos som får dig att grunda din verksamhet på bästa sätt.

Next
Level

för dig som är redo för att ta din business till nästa nivå

En omfattande onlinekurs som inte bara ger dig strategier för hur du kan ta din verksamhet till nästa nivå, utan hjälper dig också att se och förstå vad det är som eventuellt saknas och inte har funkat tidigare.
Totalt 30 videos som får dig att grunda din verksamhet på bästa sätt.

Kom
på din nästa stora idé

med hjälp av Idélabbet - en kurs i idégenerering

Kom på och ta vara på dina bästa idéer. Kurs i idégenerering för dig som behöver komma på idéer eller som redan har nya idéer men inte vet hur du ska göra dem till verklighet. Idégenereringsteori varvas med konkreta tips.

15
Dagar av idéer

En snabb crash course i idégenerering

En minikurs bestående av 15 analyser av bra - och mindre bra - idéer som ger dig tips och inspiration till att växa din business. Till varje analys hör konkreta: ``för dig att ta med``-tips.

Bloggen

Kreativt businesstänk - men också inblick i mitt dagliga liv. Professionellt och personligt.

Ska vi jobba ihop?

Du går efter dina mål

med hjälp av smarta strategier

Var du än befinner dig i din affärskreativa process, är mitt mål att ge dig verktyg och hacks för att du ska nå dina professionella drömmar ännu snabbare och få en ännu större impact på världen. Här kan du se exakt vad jag kan hjälpa dig med:

Jag håller dig i handen

genom hela resan

Fråga mig vad som helst om kreativt businesstänk och jag ska guida dig fram till din nästa nivå. Ibland krävs det jättemycket input, men ibland räcker det med en knuff eller en smart fråga - eller bara vetskapen om att det finns någon som har koll på läget.

Genvägar

Gratis material om kreativt businesstänk som passar bra ihop

Grunderna

En bra introduktion till kreativt businesstänk. Här övar du upp förmågan att tänka annorlunda och skapa nytt i din yrkesroll. Börja med att läsa den här, vi brukar hänvisa till den.

Vill du bli bättre på kreativt businesstänk? Vi lär dig hur du genom konkreta actions kan skifta mindset och skapa nya affärskreativa vanor. Bästa sättet till kreativitet på autopilot.

Jobba smartare

Jag har sammanställt 6 st principer som - om du följer dem - ökar dina chanser för att bli vald före konkurrenterna... varje gång. Ladda ner och make it yours, du kommer tacka mig senare.

Framgång online

Om du blir stressad eller överväldigad av allt som ``måste`` produceras för social media, om du inte vet var du ska börja - då är detta guiden för dig!

Guide med ett urval av verktyg som får dig att växa snabbare. Program för e-postmarknadsföring, grafisk design, foto- och video, podcastinspelningar, produktivitet mm.

Creativity House

I skrivande stund görs Creativity House om till ett helt nytt företag: en portal för onlinekurser, ett förlag och en host för events inom affärskreativitet. Håll utkik, det uppdateras löpande...