Hej bloggläsare! Jag hoppas att du, genom att komma hit får en trevlig inblick i mitt liv (om du tycker att det verkar intressant), men också – DESTO VIKTIGARE – inspiration för att skapa och bygga stora saker för dig själv. Kanske har du noterat att jag, och Creativity House, vill hjälpa till. We got you covered!

Förra veckan sänkte vi priserna på utvalda kurser (spana in här) och nu vill vi presentera:

GRATIS 15 min coachingsamtal om Kreativt Businesstänk!

Kanske behöver du snabbt bolla en idé med någon som inte har sett den tidigare (och som inte kommer säga det du vill höra pga partiskhet), kanske behöver du ett par andra ögon på en logga, eller så har du FASTNAT i företagsnamnet. Kanske behöver du agera och reagera på en move som en konkurrent har gjort – you name it. Jag har avsatt:

Måndagar 15-16

Onsdagar 15-16

Torsdagar 12-13

Jag kan hjälpa till på svenska, engelska och “polska” (om man är tålmodig och flexibel med min grammatik och ordförråd, men jag tror faktiskt att vi fixar det!) Så känner du någon som inte pratar svenska men antingen engelska eller polska och skulle ha nytta av det här, hälsa dem gärna.

En liten brasklapp: detta är en snabbis, inte en regelrätt coaching – för all info om ordinarie coachingtimmar, klicka här.

Välkommen! Fråga mig vad som helst! (om kreativt businesstänk)

(foto: Nadja Sjöström)

 

Bli expert på kreativt businesstänk – få mail från oss varje tisdag!

 
 
 

Vi kommer inte spamma dig. Du kan avregistrera dig när du vill.

Powered By ConvertKit