Det är dags att Creativity House drar sitt strå till “stanna hemma”-stacken. Jag fattar att det är tufft att vara hemma, att hålla sig motiverad och att göra något vettigt av tiden. Låt oss hjälpa till!

Därför har vi kraftigt sänkt våra priser på Smart Start och Creative Business Thinking Masterclass. Inte för att vi behöver (faktum är att vi rent affärsmässigt inte har märkt någon nedgång), utan för att vi vill bidra till att fler ska våga ta steget till eget och att när detta är över – det kommer att gå över – vara rustade för vad som komma skall.

Rent krasst, det här är kanske ett GYLLENE tillfälle för att fundera på resten av din professionella karriär. Och kan vi göra “risken” eller “investeringen” något mindre – toppen!

Det här är våra nya priser:

SMART START: 2495:- till 995:-

MASTERCLASS: 5499:- till 1995:-

Värt att notera är att Masteclassen håller as we speak på att genomgå en stor ansiktslyftning, den relanseras i maj under ett nytt namn och med en coolare inramning – och ett högre ordinariepris än 5,4. Det fiffiga är att har man en gång köpt den, så har man livstids tillgång till materialet OCH till alla kommande uppdateringar. Just saying…

(vi har tagit bort avbetalningsalternativet på dessa extrapriser för att inte förvirra systemet, så det är endast en betalning som gäller för det här specialerbjudandet).

Sista dagen för erbjudandet: 25 april!

 

 

 

Bli expert på kreativt businesstänk – få mail från oss varje tisdag!

 
 
 

Vi kommer inte spamma dig. Du kan avregistrera dig när du vill.

Powered By ConvertKit