Nu är det snart ett år sedan jag lanserade min allra första onlinekurs (sanning med modifikation – jag hade gjort en onlinekurs för Axelsons några månader tidigare). Sedan dess har det blivit några stycken, både på svenska och engelska. Här är de, min vän! Spana in om någon av dem är intressant för dig:

SMART START: starta din business

utan stress, huvudvärk och nybörjarmisstag.

En kurs som ger dig en steg för steg formula i hur du startar din business utan stress, utan att bli överväldigad och utan de vanliga nybörjarmissarna. Totalt 30 videos som får dig att grunda din verksamhet på bästa sätt. (mer info) Finns också på engelska.

NEXT LEVEL: för dig som vill utveckla din befintliga verksamhet

ta din business till nästa nivå

En omfattande onlinekurs som inte bara ger dig strategier för hur du kan ta din verksamhet till nästa nivå, utan hjälper dig också att se och förstå vad det är som eventuellt saknas och inte har funkat tidigare.
Totalt 30 videos som får dig att grunda din verksamhet på bästa sätt. (mer info)

IDÉLABBET: kom på din nästa stora idé

en kurs i idégenerering

Kom på och ta vara på dina bästa idéer. Kurs i idégenerering för dig som behöver komma på idéer eller som redan har nya idéer men inte vet hur du ska göra dem till verklighet. Idégenereringsteori varvas med konkreta tips. (mer info) Finns också på engelska.

15 DAGAR AV IDÉER

En snabb crash course i idégenerering

En minikurs bestående av 15 analyser av bra – och mindre bra – idéer som ger dig tips och inspiration till att växa din business. Till varje analys hör konkreta: “för dig att ta med“-tips. (mer info) Finns också på engelska.

Detta är en bra början på kursbiblioteket. Min fråga till dig: vad skulle du vilja lära dig med om som i dagsläget inte finns här? Maila till magdalena@magdalenabibik.com så ska jag se vad jag kan göra!