Om du känner mig väl så har du någon gång hört mig nämna att jag vill ha en symaskin. Kanske vet du om att mitt första drömyrke var kläddesigner och eventuellt var vi på skolbalen ihop där jag hade min egensydda balklänning (utan mönster, fortfarande mallig över detta!) Därför är det konstigt att jag aldrig har ägt en symaskin, eller hur? Förrän nu.

Låt mig presentera min påskpresent till mig själv! (det är INTE därför den är gul, jag bara älskade retrolooken!)

Här finns denna härliga leksak! (jag tyckte att det var ett vettigt pris faktiskt – och den är awesome!)

Varför nu och inte tidigare? Dels pga minimalist, dels pga platsbrist (nu har jag trots allt 115m2 att leka på) och dels pga ett par skitsnygga jeans som jag hade beställt och som visade sig vara spruckna i sömmen. När jag skulle byta dem men såg att de var totalt slut i lager, så tänkte jag: IT’S A SIGN!

Farligt att säga, men har du något som behöver lagas – I’m all yours! (tror jag ångrar mig redan, haha!)

Glad Påsk!