fbpx

Magdalena Bibik

Magdalena Bibik

Med passion för att skriva

Helt tokigt att börja med en post med denna titel när man inte har bloggat på en månad (japp, tiden flyger – och det är sant som alla säger, den flyger snabbare ju äldre man blir, kom ihåg det ni barn under 40!).

Men även om jag inte har skrivit HÄR, så har jag varit upptagen med att skriva på andra ställen, främst på Medium. Jag skriver – såklart – om kreativt businesstänk, allt från idégenerering till innovativ försäljning och marknadsföring. På engelska, men jag gissar att din engelska är mer än tillräckligt bra för att förstå och ta till dig budskapet. Faktum är att de innehåller mycket mervärde för dig som jobbar med kunder, som är egen företagare eller som precis är i startgroparna för att starta en firma. In och läs!

Senaste (klicka på bilden)

Jag skriver i tre publikationer på Medium: The Startup, Data Driven Investor och The Innovation. Eftersom jag älskar att skriva så har jag bestämt att jag ska producera 3 artiklar i veckan (mot nu en artikel i veckan). Och då undrar jag: vad vill DU läsa mer om inom affärskreativitet?

Maila på magdalena@magdalenabibik.com