Jag har en väldigt cool granne. Hon heter Minnah och i skrivande stund är hon 9 år. Hennes största passion är bakning och givetvis är drömmen att ha ett eget café. Att få höra sånt är något av det roligaste jag vet, så förutom att bli en flitigt återkommande fikakund, så har jag bestämt att lära Minnah en försäljningsprincip per “beställning”. Allt från hur man ska prissätta det man skapar till hur man paketerar något så att man kan ta mer betalt.

Härom dagen blev jag serverad en helt fantastisk bricka och jag blev så imponerad av den lilla tjejen att jag var tvungen att spela in LIVE på Facebook, och den blev så populär att den även fick vara med på min YouTube! Spana in:

Och här är hon, fina duktiga Minnah in action:

Jag tycker att man alltid ska bejaka människors passion, vare sig de är 9 år eller 90 (Warren Buffett fyllde 90 härom dagen, vilken grej!). Och det bästa sättet att få någon att utvecklas är att utmana dem och vara deras största fan. Minnahs nästa beställning är ganska enkel bakmässigt, men… jag vill att mina muffins kommer med en liten lapp med logga och företagsnamn. Det ni!