fbpx

Magdalena Bibik

Magdalena Bibik

KAMPANJ! Anmäl dig till kurs & få Planner på köpet!

Kampanjdags här på Creativity House! Jag tycker att hösten (den är snart här!) är den bästa tiden för en professionell nystart. Och kanske är det så att du just nu sitter och funderar på att starta det där företaget som du drömmer om – eller klurar på hur du ska ta din befintliga verksamhet till nästa nivå. Då har jag några saker som skulle passa dig perfekt:


SMART START: För dig som ska starta eget utan stress, huvudvärk eller rookie mistakes (jag har gjort de flesta genom åren, så att du inte ska behöva!)

NEXT LEVEL: För dig som vill ta nästa steg i din business.

Och eftersom jag vill att du ska ta ACTION och påbörja din professionella nystart – om det nu är det du drömmer om, så har jag skapat en kampanj där du som anmäler dig till antingen SMART START eller NEXT LEVEL under juli får Creative Business Thinking 365 planner på köpet hemskickad till dig! 256 sidor med både kalender och andra verktyg för att boosta din produktivitet. Läs mer om plannern HÄR (men om du tar del av kampanjen så behöver du inte göra något, den kommer automatiskt. OBS! Begränsat antal planners, först till kvarn!)

För att anmäla dig till någon av kurserna, gå till: