fbpx

Magdalena Bibik

Magdalena Bibik

Inget mer “access denied”.

Mysteriet med varför det inte har gått att ladda ner den senaste freebien är löst! Det krävdes en demo och en sittning med datasupporten, men nu så. För alla som har testat att hämta hem “En steg för steg guide till att skapa och optimera content för sociala medier”here it is!

Jag anser mig själv vara ganska bra på datorer, så detta är lite lite skämmigt… men jag bjuder på det! Sedan några månader tillbaka använder jag ett e-mailmarknadsföringsverktyg som heter ConvertKit (rekommenderas!) Den har varit fantastisk för alla automationer, för nyhetsbrev mm mm – men det var just den där freebien på svenska där man fick en felkod när man laddade ner. Access denied. Helt ologiskt.

Igår morse tittade jag på ett ConvertKit webinar – det brukar jag göra rätt ofta – och såg en demo på hur utbildaren la upp sina freebies. Jag insåg att jag gjorde det alldeles för svårt för mig själv. Så jag gjorde om alla formulär för den aktuella guiden (3 st olika) – men low and behold… ACCESS DENIED. Så idag var jag tvungen att svälja min stolthet (ja, det är lite prestige) och fråga supporten. Det visade sig att jag hade ett otillåtet tecken i filtiteln….

“ö”

Formula för….

Amatörmisstag. Aj aj aj! Nu är filnamnet ändrat och allt är perfekt! Så, min vän, nu på riktigt…. varsågod! En riktigt genomtänkt guide till hur du optimerar ditt sociala medie content och får ut det mesta av allt du postar: