stockholm comedy club

The Couch

Posted 2018-05-06 by Magdalena Bibik

Igår myntades uttrycket “The Couch” – som i soffan längst in på Estelle, där komikerna laddar inför sina set. Av en händelse fotograferade jag förra veckans uppställning – och det blev en kul bild (läs hela det blogginlägget HÄR):

Roligt, men jag tänkte inte mer på det. Men när Janne initierade en liknande bild igår, så blev det plötsligt en grej av det!

Min ambition är att man som komiker ska vilja hänga i The Couch och vara pepp på att få komma upp på vår scen. Jag vill att man ska vara stolt över att vara en del av Stockholm Comedy Club och vilja jobba tillsammans med oss för att alla ska utvecklas. På något sätt så känns det som att vi nu har landat – efter lokalbyten och en turbulent höst. Då kan jag också sätta mig i The Couch och chilla lite…

Kul nyheter på gång från oss inför hösten – och på sommaren kör vi juli och augusti (all biljetter och information HÄR). I juni – hör och häpna – tar Stockholm Comedy Club semester. Då ska jag hänga i en rottingfåtölj på altanen och ladda för hösten!