The Influencer Convention 2017 Adobe

TACK The Influencer Convention!

Posted 2017-04-03 by Magdalena Bibik

Ni vet när ni bara märker att “det här var bra!“, “jag är glad att jag kom“, “det här var verkligen värt pengarna” och samtidigt får en smärtsam insikt om att “du har ju gjort ganska mycket fel hittills” – exakt så känner jag efter The Influencer Convention som var i helgen! Kanske årets mest insiktsfulla dagar – med några IN YOUR FACE – smällar och bakläxor!

Jag är inte “influencer” i meningen “influencer marketing”, men jag har en blogg som ganska många läser. Oförtjänt många, om jag rannsakar mig själv och inser att jag aldrig i mitt liv har sökmotoroptimerat, tänkt “målgrupp”, “persona”, lagt ihop mina andra sociala kanaler till ett “mediahus” (det enda jag har synkat är profilbilden). Jag har bara…. skrivit. Dessutom på engelska. Utan att egentligen någon gång fundera på hur man ska göra “rätt”. Fram tills nu.

Jag måste erkänna, jag läser väldigt sällan bloggar, så jag kände mig lite som en alien när jag inte kände igen någon talares blogg – så när jag väl började göra min läxa efter konventet, så fick jag väldigt mycket inspiration! (jag måste till exempel ha sovit i 10 år för jag hade inte den blekaste aning om vem Clara Lidström var – hennes blog är amazing, även om jag är så långt ifrån höns, baka och odla som man kan komma – minimalism och betong, baby!).

Några av mina höjdpunkter från årets #ticse

  • Att få hänga med min Partner in Crime och bästa väninna, Åsa Wallenrud en hel dag utan stress.
  • Wilda Nilssons föreläsning om 0-17k följare på Instagram. Bästa på hela konventet – vilken cool brud! Jag blev så väldigt imponerad!
  • Att få springa på Kristina Närman, som skulle hålla sin awesome “Make a Life, not a living”-föreläsning.
  • Detta är kanske en lågpunkt, men ni märker kanske att bloggen har bytt språk… Insikten om att jag bör blogga på svenska är det jag mest tar med mig från konventet.
  • Att få vara med när Elin Häggberg (teknifik) gjorde sin föreläsningsdebut
  • Att få se vad Linda Hörfeldt har lyckats med för Influencers of Sweden på så pass kort tid!
  • Maral!!! Maral från Twitter! Hon fick mig att börja använda Twitter igen! Så jävla bra!

 

Plus massa annat. Detta var väldigt väldigt givande och jag ser fram emot nästa konvent. Och då ser jag fram emot att se mina egna läsarsiffror om jag nu tar till mig alla dessa fantastiska tips och gör om gör rätt! Bra kommer bli ännu bättre!

TACK The Influencer Convention!