magdalena bibik-westerlund stockholm comedy club

Stockholm Comedy Club fyller 18 år!

Posted 2018-05-02 by Magdalena Bibik

Födelsedagstime! Klubben fyller 18 år! Och även om det är svårt att sätta exakt datum på när det hela började, så har vi nu fastställt att första helgen i maj är jubileumshelg. Stockholm Comedy Club grundades våren 2000 på Café T i Gamla Stan av Janne Westerlund, Jakob Öqvist, Özz Nujen och Shan Atci. Tanken då, precis som nu, var att utveckla svensk standup comedy. Många lokaler har det blivit, många shower och koncept och 18 år senare är vi still going strong!

Det är jättekul att vara en del av det här äventyret, då jag den 1 juni firar 2 år som chef på Stockholm Comedy Club. Mycket uppgångar och nedgångar har det blivit, och ingen dag är den andra lik. Och det är PRECIS com det ska vara, eller hur?

Vi passar på att fira med en härlig föreställning på lördag då “Westerlund 1-26” gästas av Jörgen Sjöberg, Linda Gerstenmayer och John Olsson. Biljetter finns HÄR. Showtime 20.00 på ESTELLE, Sveavägen 36.

P.S. Vi hade ett sjukt kul erbjudande till våra VIP-gäster. Är du som läser VIP-gäst = kasta dig till din mail, så kanske du hinner ta del av det. Är du inte VIP? Då är det hög tid att bli! Klicka HÄR.