axelsons social media magdalena bibik-westerlund

Social Media på Axelsons

Posted 2018-06-18 by Magdalena Bibik

God morgon! En ny vecka är här och idag har jag en day off efter en intensiv Sociala Medier helg på Axelsons. Totalt 7 timmars föreläsning om något som jag verkligen gillar. Så här har det sett ut:

Jag kan inte riktigt förklara V-tecknet med handen, det verkar ha varit helgens grej, haha! Ofiltrerade bilder, förutom den längst ner, då vi gick igenom appar för bildredigering. Heja för ofiltrerat! Det hänger ihop med vad jag postade på Instagram imorse:

Jag älskar att undervisa på Axelsons. Jag hoppas att eleverna också uppskattar det. Nästa gång är jag på plats den 29 juni för att prata Entreprenörskap. Det här är världens bästa föreläsningsuppdrag!

Vill du ha mig som lärare, då anmäler du dig HÄR.