creative headz magdalena bibik-westerlund

Royal Treatment @ Creative Headz

Posted 2018-05-07 by Magdalena Bibik

Det är inte en slump att Creative Headz är mitt go to place när det kommer till hår. Om du någonsin har varit där, så förstår du. Om du ännu inte har varit där – då bör du boka ett besök (och snart har du ännu fler möjligheter när dörrarna slår upp för den sjätte salongen!!). Det bemötandet man får som kund på Creative Headz är… kungligt.

Jag har världens bästa frisör, Natalie, som jag har följt med sedan hon jobbade på en salong i Farsta (med en liten paus då jag skämdes för att erkänna att jag hade satt i extensions fastän jag hade lovat henne att låta bli). Plus att salongerna är sjukt coola! Och de är mästare på innovation – allt från drop in funktion i appen till coola samarbeten (bl.a. med Isabella Löwengrip och Hunky Dory) De passar bra till företagets slogan:

Do it with passion or not at all

Fler företag borde ta efter det här mindsetet, tycker jag. Och trust me, de som gör det blir framgångsrika ganska så snabbt.

Förresten, så här såg det ut sist. Lob, I love you:

 

Tack än en gång för fantastisk service! Även om jag flyttar ut på landet snart så kommer jag åka in 1,5 h för att fixa håret – så bra är ni!