Jag bjuder på standup comedy i helgen!

Posted 2018-04-25 by Magdalena Bibik

Lite fördelar ska man ha som chef! Så jag har plockat ut 20 fribiljetter till i helgen – 10 på fredag och 10 på lördag – som jag ger bort till mina läsare! Så med andra ord:

 

Jag bjuder på standup comedy på Stockholm Comedy Club i helgen! 

 

På fredag kommer Marcus Berggren! En av mina favoriter och en komiker som ni bör ha ögonen på! Dessutom: Janne förstås, Robin Grubbström – vinnaren av den första Stockholm Comedy Contest, Linda Gerstenmayer, Ato Karlsson och Johanna Idgie – ett nytt och spännande namn!

 

På lördag är det “Westerlund 1-26” med Adeel Faqih och Christer Engqvist, som knep andraplatsen i Ordvits-SM för ett par veckor sedan. Riktigt kul!!

 

Här är biljetterna:

 

 

Ange koden MAGDALENAS BLOGG i rabattfönstret så betalar du inget (du måste fortfarande fylla i dina uppgifter, eftersom shoppen tror att den säljer fysiska produkter. Biljetterna kommer på mail). Först till kvarn, får du ingen respons så betyder det att fribiljetterna är slut. Plockar du ut fribiljetterna, så vill jag förstås att du kommer. Välkommen! Vi ses! Showtime 20.00 (dörrarna öppnar 19.30) och adressen är Estelle, Sveavägen 36.