GDPR, TBE, BRB!

Posted 2018-05-24 by Magdalena Bibik

Ursäkta radiotystnaden, men jag har både haft fullt upp med en superviktig uppgift och samtidigt varit helt under isen pga pollen. Nu, kära läsare, är jag tillbaka!

Först och främst så har vi på Stockholm Comedy Club hanterat den nya dataskyddsförordningen och jag är faktiskt väldigt stolt över hur vi gjorde. Du kan läsa om det HÄR – och om du vill ha utskick från oss framöver så behöver du anmäla dig igen. Det arbetet har tagit mig flera dagar och alla andra TO DO:s ligger och väntar. Så om det är lite mer radioskugga på gång, så vet ni varför – BRB helt enkelt!!

Det är 8 dagar kvar till flytten och idag tog vi TBE-vaccin #2. Vi planerar att hänga mycket mer utomhus och om vi nu rustar @awesomezumo för fästingar så får vi väl leva som vi lär och rusta oss själva också.

Igår hade vi K-Von på klubben. Succé! Ett separat inlägg kommer om detta. Och ett nytt avsnitt av Crazy Dog Lady podden. Och en överraskning!

Jag tar tillbaka det jag skrev – det blir ingen radioskugga! Vi hörs snart igen!