framförhållning magdalena bibik-westerlund

Framförhållning FAIL (jag bjuder på den!)

Posted 2018-05-08 by Magdalena Bibik

Framförhållning är bra – till och med jättebra! Men inte alltid och all in. Vi flyttar om 24 dagar, men inför fotograferingen gjorde jag ett litet packrace och la undan alla kläder som jag inte trodde att jag skulle använda fram till 1 juni. Vad jag inte hade räknat med var… sommarvärmen! Någonstans i en kartong i källaren ligger alla mina sommarkläder! Och eftersom jag är en Tetris-packare, så har jag säkert använt dem som padding till något ömtåligt föremål i kartongen, så det är inte direkt så att de har fått en egen låda. Minimalist som jag är så äger jag inte särskilt mycket kläder ändå, men de få plagg som passar över 20°C hade varit nice att ha nu…

EPIC FRAMFÖRHÅLLNINGFAIL! 

Fast jag föredrar ändå “1 låda om dagen”-strategi över att stressa fram allt sista veckan. Jag har säkert packat ner fler saker som jag kommer behöva längre fram, då får jag helt enkelt klara mig utan. Janne skrattar och hävdar att jag även har packat ner hans shorts. Det skulle jag aldrig göra, så dem har han väl lagt “på något smart ställe”. De kommer fram lagom till flytten.