bilbesiktning magdalena bibik-westerlund

Därför gillar jag bilbesiktning.

Posted 2018-05-15 by Magdalena Bibik

Är du en person som suckar över att det är dags för bilbesiktning eller har du inget emot det? Jag tillhör dem som älskar att besiktiga bilen! För då vet jag liksom att den är säker att köra. När många förfärar sig över att anmärkningarna “kommer att kosta” och “tänk om jag får körförbud”, så tänker jag “vad underbart att veta att allt är ok på det som jag har valt att transportera både mig själv och min familj i”. Jag menar, alternativet att åka omkring ovetande om en brist är inte toppen (jämför med ett flygplan – inte hade du satt dig i ett icke genomgånget plan?). Och tanken på att bilen stannar mitt på en väg någonstans när man har en tid att passa är inte direkt lockande. Så jag är en sådan som tycker att man skulle kunna införa besiktning 2 gånger per år istället – en på vintern och en på sommaren.

Igår var det dags för Volvon att gå igenom besiktning:

Opus Bilprovning Magdalena Bibik-Westerlund

Givetvis gick det bra – och det känns toppen, eftersom vi nu kommer köra betydligt mer. Så landsvägar, here we come!

16 dagar till Vovve, Villa, Volvo, haha!