creativity house

Första avsnittet av vår Creativity House Podcast är LIVE!

Posted 2017-08-01 by Magdalena Bibik

[vc_row][vc_column][vc_column_text](Summary in English below)

I några månader har jag och min bästa väninna och Partner in Crime, Åsa Wallenrud jobbat på vår podcast, Creativity House. Och nu är den LIVE!!! Första avsnittet är ute på iTunes och Podbean sedan i morse och det är bara att lyssna och inspireras. Vi pratar om kreativitet i stort och smått och hur du kan göra vardagliga saker på ett mer kreativt sätt. Vi gillar teknik, så viss övervikt ligger på prylar, appar och tekniska lösningar som hjälper dig att bli ditt mest kreativa jag!

Det första avsnittet handlar om kreativa verktyg för planering av hösten. Kanske har du precis kommit hem efter semestern och är lite överväldigad av allt som ligger på ditt bord. No worries! Vi på Creativity House ger dig nyttiga tips inte bara för att klara av hösten, utan för att faktiskt lyckas med alla mål du sätter upp. Bra, va? Lyssna direkt här:

Enjoy!

Vi kommer släppa ett avsnitt i veckan tidigt på måndagar. Nästa avsnitt, som släpps den 7 augusti handlar om kreativa appar! Tips på appar som vi har i telefonen som vi använder varje dag för att antingen boosta vår kreativitet eller som hjälper oss att göra vardagliga saker på ett kreativt sätt. Stay tuned!

Du kan även följa oss på Instagram (här) och på Facebook (här), så missar du inget.

 

For a few months, my best friend Åsa Wallenrud and I have been preparing our Podcast named Creativity House. This morning, we published our first episode. The Podcast is all about bringing the most creative you and giving you creative solution to every day things. Every week we will touch on new subjects and this first episode is about creative planning. Unfortunately, the Podcast is in Swedish. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]